گاهی ما هیچ توجهی به کارهایی که دیگران - یا شخصی خاص - برایمان انجام می دهند نمی کنیم و آن را نمی بینیم  تا زمانی که از انجام آن کارها دست بکشند و فقدان آنها احساس شود و یا خسرانی از این رهگذر متوجه ما گردد. این نوع نابینایی ، بدترین نابینائی در دنیاست ...

بزرگداشت و تکریم رشادت ها و جانفشانی های شهدا و ایثارگران در برهه کنونی و در هفته دفاع مقدس رسم ادب و سپاس و از اهم ضروریات و دیدن هاست. تلاقی هفته دفاع مقدس با شروع سال تحصیلی از یک طرف و تقارن این ایام با ایام در پیش روی بزرگداشت مقام سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) دارای مفهومی جهادی است در عرصه علم اندوزی و رسالتی متفاوت با رسالت دوران دفاع مقدس به لحاظ برخورد با مصادیق جهل در جبهه حق و باطل را در بطن خود می پروراند که اساس و مبنای برنامه ریزی های دانشگاهی برای خدمت علمی به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران است. به رسم ادب و قدرشناسی این ایام را قدر می دانیم و بوسه می زنیم بر دستان بخشنده ای که امنیت و آرامش را برای ما رقم زدند.

باقری- مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه