دوره های ارائه شده توسط

کانون زبان پارسیان

ü      مکالمه

این دوره ها ویژه کلیه علاقمندان به یادگیری محاوره زبان انگلیسی در سطوح مختلف نونهالان ، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان میباشد که پس از تعیین سطح به صورت ترمیک  ارئه می گردد.

ü      دوره های آمادگی گرامر زبان ویژه آزمون کارشناسی ارشد و دکترای داخل کشور

این دوره که در دو ترم ارائه می گردد آموزش دستور زبان انگلیسی را به طور جزئی و دقیق مورد توجه قرار میدهد.3 جلسه در هفته. ثبت نام : هم اکنون .شروع دوره : هفته اول دیماه

ü      دوره های آمادگی واژگان زبان ویژه آزمون کارشناسی ارشد و دکترای داخل کشور

در این دوره دو ترمه واژگان ضروری ویژه آزمون هایی مانند TOEFL و IELTS ارائه میگردد.

3 جلسه در هفته.

ü      نکات تستی آزمون زبان  ارشد و دکترا

در این دوره  یک ترمه و فشرده ،کلیه نکات مهم و ضروری گرامر ویژه آزمونهای ارشد و دکترای داخل ارائه می گردد و گرامر فقط در صورت نیاز و به صورت گزینشی تدریس می گردد. 3 جلسه در هفته.

ü      دوره های آمادگی آیلتس

این دوره  شش ترمه که پس از تعیین سطح ارائه میگردد ویژه علاقمندانی است که از دانش نسبی زبان انگلیسی برخوردار بوده و قصد تقویت مهارتهای چهار گانه SPEAKING/WRITING/ LISTENINGو READING زبان انگلیسی جهت شرکت در آزمون بین المللی IELTS  را دارند.

ü      مکالمه موضوعی /    Chat

این دوره که بصورت ترمهای متوالی ارائه میگردد ویژه علاقمندانی که از دانش کافی زبانی برخوردار بوده و قصد تقویت روانی و فصاحت مهارت گفتاری ( speaking ) خویش را دارند می باشد.

ü      نگارش پیشرفته ( مقاله نویسی) / essay writing

در این دوره یک ترمه چگونگی نگارش پاراگراف و مقاله های ویژه آزمونهای بین المللی آیلتس و تافل ارائه میگردد و ویژه علاقمندانی است که از دانش گرامری کافی برخوردارند.تعیین سطح الزامی است.ثبت نام : هم اکنون .

ü      برگزاری کنکور آزمایشی زبان ارشد و دکترا / دو هفته یکبار ودر صورت تقاضا به صورت هفتگی

علاقمندان به شرکت در این آزمون می توانند سطح دانش زبانی خود را مورد ارزیابی قرار دهند. پس از آزمون سوالات بررسی شده و نکات گرامری مورد نیاز ارائه می گردند.

ü      برگزاری  آزمون  آزمایشی آیلتس / sample IELTS  به صورت ماهیانه

علاقمندان به شرکت در این آزمون می توانند سطح دانش زبانی خود را قبل از شرکت در آزمون بین المللی آیلتس مورد ارزیابی قرار دهند.

کلیه دوره های بزرگسالان با 30% و فراگیران کمتر از 18  سال با 20% تخفیف ارائه می گردند.

کلاسها به صورت 2 جلسه در هفته و در صورت نیاز و تقاضا 3 جلسه در هفته برگزار میگردند.

در پایان هردوره  و در صورت کسب نمره قبولی گواهی شرکت در دوره ارائه می گردد.

ثبت نام کلاسها از هم اکنون در حال انجام می باشد.

شروع ترم: هفته اول دیماه ویژه اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان محترم دانشگاه

و ابتدای ترم جدید ویژه دانشجویان عزیز

مکان ثبت نام: (1)دانشگاه. ساختمان الحاقی اتاق روبروی سمعی بصری .مرکز ثبت نام و مصاحبه دوره های زبان انگلیسی، (2)روابط عمومی بیمارستان (3) روابط عمومی مرکز بهداشت، (4)کانون زبان پارسیان به آدرس حدفاصل فلکه سینما و پارک شهر. نبش کوچه مهدیه صاحب الزمانع . تلفن:53355278

محل تشکیل کلاسها:  دانشگاه علوم پزشکی ،مرکز بهداشت ، بیمارستان و کانون ربان پارسیان

هزینه هر دوره: افراد بالای 18 سال 70،000 تومان

: افراد زیر 18 سال 56،000 تومان

زمان و محل مصاحبه های کتبی و شفاهی پس از ثبت نام محضر داوطلبان عزیز اطلاع رسانی خواهد گردید.

لطفا پس از ثبت نام و مصاحبه فیش واریزی را به محل ثبت نام تحویل نمایید.

شماره حساب: 0331698502004  بانک ملی بنام حسن گل رازقی

شماره کارت: 6037.9971.0754.4653 سیبا .ملی. بنام حسن گل رازقی