دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انجمن آموزش پزشکی اروپا نهادی است که از فرایند آموزش مبتنی بر شواهد حمایت میR04;کند و دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر عضویت در این انجمن یکی از ۱۳ مرکز همکاریR04;های بینR04;الملل در جهان نیز به شمار میR04;رود.

عظيم ميرزا زاده، دانشيار دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران  در مراسم اولين همايش کشوري «آموزش مبتني برشواهد و دومين همايش کشوري توسعه مشارکت دانشجو در نظام آموزشي» در تالار ابن سيناي اين دانشگاه گفت: در ابتکاري جديد تلاش داريم با ارائه سئوالات ساده و پاسخ هاي ساده به پيشرفت در حوزه آموزش مبتني بر شواهد کمک کنيم.

وي نبود پاسخ براي سوالات بسياري در حوزه تحقيقات بر اساس شواهد را نکته مهمي دانست و متذکر شد: اکنون مشخص شده است در بسياري از حوزه ها سئوالات بي پاسخي وجود دارند که آن موضوع کار ما را به جهت انجام فعاليت هاي پژوهشي بيش از گذشته مي کند.

اين استاد دانشگاه از وجود کميته مسئول مرور پروتکل ها خبر داد و تصريح کرد: کميته اي مسئول مرور پروتکل ها و پروپوزال هاي سيستماتيک است که مي توان به آن کميته فني کار گفت.

ميرزا زاده به مرکز همکاري هاي بين المللي بي ام ام اي اشاره داشت و متذکر شد: اين مراکز تلاش دارد تا فرايند آموزش هاي مبتني بر شواهد را تسهيل و در اين مسير با يکديگر همکاري داشته باشند.

وي در ادامه به انجمن آموزش پزشکي اروپا اشاره داشت و ضمن بيان اين نکته که اين مرکز حمايت کننده فرايند توسعه تحقيقات و آموزش مبتني بر شواهد است، گفت: انجمن آموزش پزشکي اروپا نهادي است که از فرايند آموزش مبتني بر شواهد را حمايت مي کند و دانشگاه علوم پزشکي تهران يکي از ۱۳ مرکز اين انجمن در جهان است.

مدير دفتر و توسعه دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران به چگونگي عضويت دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور در اين انجمن اشاره داشت و افزود: به دنبال فراخوان اين انجمن پروپوزال خود را ارسال کرديم و بين رياست دانشگاه علوم پزشکي تهران و دبير کل اين انجمن قراردادي منعقد شد و تعاملات در حال انجام است.

ميرزازاده در ادامه به انجام آموزش مبتني بر شواهد اشاره داشت و متذکر شد: بايد در ترويج فرهنگ آموزش مبتني بر شواهد تلاش خود را انجام داده و اهميت اين مقوله را در ميان دانشجويان خود متذکر شويم.

دانشيار دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزاري اين گونه همايشR04;ها را داراي اهميت دانست و گفت: بايد براي بالا بردن سطح درک دانشجويي در خصوص آموزش هاي مبتني بر شواهد از پايه کار را آغاز کرد و با همکاري هاي بين المللي هم افزايي در اين خصوص ايجاد کرد.