طي حكمي از سوي دكتر سيد حسن هاشمي وزير بهداشت،درمان و آموزش پزشكي، دكتر باقر لاريجاني به عنوان ریيس شانزدهمين همايش آموزش علوم پزشكي و جشنواره آموزشي شهيد مطهري منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشي متن حكم بدين شرح است:

جناب آقاي دكتر باقر لاريجاني

معاون محترم آموزشي و دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي

با سلام

همايش آموزش علوم پزشكي و جشنواره آموزشي شهيد مطهري يكي از مهم ترين رويدادهاي آموزش علوم پزشكي است كه تحقق اهداف آن، نياز به سياستگذاري و برنامه ريزي موثر و مناسب دارد. با توجه به تجارب و سوابق ارزشمند جناب­عالي در مديريت نظام آموزش علوم پزشكي، به موجب اين ابلاغ به عنوان ریيس شانزدهمين همايش آموزش علوم پزشكي و جشنواره آموزشي شهيد مطهري كه به ياري خداوند متعال از 19 الي 21 ارديبهشت ماه سال­جاري برگزار خواهد شد، منصوب مي شويد.

اميد است با استعانت از ذات باري­تعالي و بهره گيري از تجارب متخصصان مربوطه در سياستگذاري موثر و مفيد اين رويداد آموزشي موفق و مويد باشيد.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزير