به اطلاع کلیه اعضای محترم هیأت علمی می رساند، معاونت آموزشی با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در نظر دارد، دوره معرفت افزایی «ضیافت اندیشه» را همراه با ارائه گواهی امتیاز فرهنگی در شهر مقدس مشهد برگزار کند.

*شرایط دوره:

• تمامی اعضای محترم هیأت علمی ( به ترتیب اولویت ثبت نام تا زمان تکمیل ظرفیت) مشمول طرح می باشند.

• هزینه ثبت نام دوره برای اعضای محترم هیأت علمی به همراه همسر (دو میلیون ریال) می باشد.

• زمان برگزاری دوره؛ هفته آخر مردادماه یا هفته اول شهریورماه 1397 (بمدت 4 روز) می باشد.

• شماره حساب بانک ملی 0111026353008 بنام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی فسا جهت واریز وجه می باشد.

• اعضای محترم هیأت علمی متقاضی، جهت ثبت نام پس از واریز وجه، فیش واریزی یا کد پیگیری را حداکثر تا تاریخ 9 مردادماه به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ارائه نمایند.

• هزینه همراه (غیر از همسر) و ایاب و ذهاب به عهده متقاضی خواهد بود.

• جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 53353107 و یا داخلی 400 تماس حاصل فرمائید.

پیوست ها:

ضيافت انديشه 1397.docx حجم فایل:15.86 کیلوبایت