مشاهده کلیه اخبار

بیست و دومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران در حالی برگزار می شود که همچنان حضور بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن برای دومین سال متوالی برکل جهان سایه افکنده است. علیرغم این چالش بزرگ جهانی، با حمایت و مشارکت اساتید، محققین و دانشجویان محترم، بیست و یکمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران با استقبال و شرکت چشمگیری از شرکت کنندگان داخلی و خارجی بصورت مجازی در سال 1399 برگزار گردید؛ این در حالی بود که بیم ها و امیدهایی درمورد نحوه برگزاری این کنگره برای تیم علمی و اجرایی کنگره وجود داشت. با توجه به تجربیات موفقی که در برگزاری مجازی کنگره سال گذشته کسب شد، بیست و دومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران در تاریخ 6 تا 9 شهریورماه 1400 برگزار خواهد گردید. در این کنگره مانند سالهای پیشین جدیدترین و آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی متخصصین و اساتید به نام داخلی و خارجی (از کشورهای آلمان، آمریکا، هلند، سوئد، استرالیا، ایتالیا، فرانسه، کانادا و مکزیک) در قالب سخنرانی، پانل های آموزشی و پوستر ارایه و مورد بحث قرار خواهند گرفت. تقدیر از سخنرانی ها و پوسترهای برتر، برنامه های بازآموزی و تقدیر از اساتید پیشکسوت جزیی از برنامه های جنبی این همایش سالیانه خواهد بود. اینجانب به نمایندگی از برگزار کنندگان این کنگره، ضمن دعوت از شما اساتید، محققین و دانشجویان محترم، قدردان حضور پربار کلیه عزیزان در این کنگره خواهم بود. در پایان بر خود لازم می دانم که از مجموعه مدیریتی و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی فسا، حامیان علمی و مالی و کلیه عوامل اجرایی کنگره که نهایت همکاری را در جهت آماده سازی کنگره داشتند قدردانی نمایم.

دکتر عباس عبداللهی

دبیر علمی و اجرایی بیست و دومین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران