مشاهده کلیه اخبار

همایش سالانه مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور به مدت دو روز (23 و 24 آبان ماه 97) در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار گردید. در این همایش دو روزه که با محوریت ارزشیابی کیفیت عملکرد آموزشی اعضای هیأت علمی برگزار گردید، خانم دکتر شهناز کریمی (مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه)، آقایان دکتر محسن گوهری نیا (مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی)، مهندس امین کیانی (مدیر توسعه آموزش دانشکده بهداشت) و خانم آمنه ابوالقاسمی (مدیر دفتر توسعه آموزش بیمارستان ولی عصر) از دانشگاه علوم پزشکی فسا حضور داشتند.

دراین همایش دكتر باقر لاريجاني معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  با اشاره به  نقش مهم مراكز توسعه‌ آموزش دانشگاه‌ها، از آن به عنوان مغز متفكر آموزش پزشكي ياد كرد.

دكتر لاريجاني مراكز EDC و EDO را پيشران توسعه‌ي دانشگاه‌ها از نظر تكنيكي دانست  و از مسئولين مربوطه در دانشگاه‌ها خواست از نظرات اساتيد و دانشجويان علاقه‌مند به بهترین نحو استفاده نمايند.